E-book

Zelfscan: Stuur jij al voldoende op impact? 

Hoe weet je als organisatie zeker dat je een zo groot mogelijke maatschappelijke bijdrage levert? De veranderingen bereikt die je wilt bereiken? Dat doe je door je impact professioneel te managen.

Goed impactmanagement zorgt voor maximale positieve impact, een sterker verhaal bij bijvoorbeeld fondsenwerving én heeft een enorm motiverend effect op medewerkers. In deze zelfscan kun je testen hoever jouw organisatie hiermee is!

  • Ontdek of jij al voldoende op impact stuurt
  • Bekijk in hoeverre je meer kunt doen met impact dan dat je nu doet
  • Met het doel: maximale positieve impact!

    Bij het downloaden van deze zelfscan meld je je ook direct aan voor onze gratis online training: Meer impact voor minder geld. Op 17 mei beginnen we! 
50%
Doe de zelfscan

"Door de ondersteuning van Avance konden we onze impactdoelen strakker formuleren en jaarlijks onze impact meten!"

Arjen Boekhold - Tony's Chocolonely

Over Avance

Om werkelijk een verschil te maken is het van belang dat organisaties vanuit impact gaan denken en daarop sturen. Daarbij is het essentieel dat zij hun maatschappelijke toegevoegde waarde concreet maken en meten. Dit is waar Edith in gelooft, en daarom richtte zij in 2009 Avance op. Het is de missie van Avance om maatschappelijke organisaties zo goed mogelijk te helpen bij het zichtbaar maken én optimaliseren van hun impact.
Avance heeft meer dan vijftien jaar (internationale) ervaring met adviestrajecten en impactonderzoek voor (sociale) ondernemingen, goede doelen, overheidsinstanties en impactfinanciers. Waaronder bijvoorbeeld Stichting DOEN, PLAN Nederland en de Gemeente Amsterdam.
In 2018 is Avance begonnen met de opleiding Impactmanagement. Hierin delen ze hun expertise om het managen op impact duurzaam te verankeren binnen organisaties. 

Doe de zelfscan
arrow_drop_up arrow_drop_down