Publicatie Impact first

Publicatie: Impact First

Voor Social Enterprise NL en het Anton Jurgens fonds schreven we Impact First. Hierin vertellen we over de Theory of Change, waarom impact meten moet en hoe je dat doet.

  • Uitgelicht speerpunt 1
  • Uitgelicht speerpunt 2
  • Uitgelicht speerpunt 3
  • Uitgelicht speerpunt 4
No opt-in form has been selected

"Door de ondersteuning van Avance konden we onze impactdoelen strakker formuleren en jaarlijks onze impact meten!"

Arjen Boekhold - Tony's Chocolonely

Over Avance

Om werkelijk een verschil te maken is het van belang dat organisaties vanuit impact gaan denken en daarop sturen. Daarbij is het essentieel dat zij hun maatschappelijke toegevoegde waarde concreet maken en meten. Dit is waar Edith in gelooft, en daarom richtte zij in 2009 Avance op. Het is de missie van Avance om maatschappelijke organisaties zo goed mogelijk te helpen bij het zichtbaar maken én optimaliseren van hun impact.
Avance heeft meer dan vijftien jaar (internationale) ervaring met adviestrajecten en impactonderzoek voor (sociale) ondernemingen, goede doelen, overheidsinstanties en impactfinanciers. Waaronder bijvoorbeeld Stichting DOEN, PLAN Nederland en de Gemeente Amsterdam.
In 2018 is Avance begonnen met de opleiding Impactmanagement. Hierin delen ze hun expertise om het managen op impact duurzaam te verankeren binnen organisaties.

arrow_drop_up arrow_drop_down