Ontdek je impact in 5 tips

Gratis proefles online opleiding 

Vind je het ook wel eens lastig om uit te leggen welk verschil je nu precies maakt? En hoe je dat kan onderbouwen met data? 

Dan is onze nieuwe online opleiding iets voor jou: een laagdrempelige kennismaking over het impactgericht denken en doen. Je leert in 6 weken (en 6 modules) hoe jij de eerste stappen zet! 

Met deze e-learning kan iedereen in zijn/haar eigen tijd de basis van sturen op impact leren. Daarnaast is dit inclusief live sessies om je verder op weg te helpen: een kick-off, een live sessie waar je je vragen voor kunt insturen, en nu ook een extra webinar over hoe je je team meekrijgt in het impactgericht werken.

Als je je nu opgeeft voor de eerste editie van de e-learning ontvang je drie extra’s en een mooie korting. Maar je kunt je natuurlijk op elk moment nog inschrijven. 

Ben jij nieuwsgierig? Vraag dan vrijblijvend onze eerste module aan van de online opleiding om te kijken of onze opleiding iets voor je is. 

50%
Ontvang de gratis proefles

"Door het traject met Avance leren we hoe we de meest impactvolle initiatieven het beste kunnen ondersteunen!"

Saskia Werther - Stichting DOEN 

Over Avance

Om werkelijk een verschil te maken is het van belang dat organisaties vanuit impact gaan denken en daarop sturen. Daarbij is het essentieel dat zij hun maatschappelijke toegevoegde waarde concreet maken en meten. Dit is waar Edith in gelooft, en daarom richtte zij in 2009 Avance op. Het is de missie van Avance om maatschappelijke organisaties zo goed mogelijk te helpen bij het zichtbaar maken én optimaliseren van hun impact.
Avance heeft meer dan vijftien jaar (internationale) ervaring met adviestrajecten en impactonderzoek voor (sociale) ondernemingen, goede doelen, overheidsinstanties en impactfinanciers. Waaronder bijvoorbeeld Stichting DOEN, PLAN Nederland en de Gemeente Amsterdam.
In 2018 is Avance begonnen met de opleiding Impactmanagement. Hierin delen ze hun expertise om het managen op impact duurzaam te verankeren binnen organisaties. 

arrow_drop_up arrow_drop_down